باقلای معروف محله «قراملک» تبریز

قره مَلیک یا قراملک یکی از محلههای کهن و تاریخی شهر تبریز است. این محله از سمت شمال به آجی چای از غرب به دشت تبریز منتهی میشود. این محله قطب صنعتی و کشاورزی تبریز محسوب می شود و باقلا (در زبان محلی پخله ) و گوجه فرنگی و صیفی جات محصولات این منطقه محسوب
قره مَلیک یا قراملک یکی از محلههای کهن و تاریخی شهر تبریز است. این محله از سمت شمال به آجی چای از غرب به دشت تبریز منتهی میشود. این محله قطب صنعتی و کشاورزی تبریز محسوب می شود و باقلا (در زبان محلی پخله ) و گوجه فرنگی و صیفی جات محصولات این منطقه محسوب می شود.
محله قراملک از دیرباز محل کاشت و برداشت “باقلا” بوده است .
باقلا در فرهنگ قدیمی و عامیانه مردم تبریز از جایگاه ویژهای برخوردار است به طوری که به عنوان یکی از عناصر پذیرایی در اجتماعات خانوادگی به ویژه در ایام فصل زمستان مورد استفاده قرار میگیرد.
باقلا، منبع تامین فیبر مناسبی بوده و به دلیل بالا بودن میزان پروتئین، میتواند همراه با برنج (باقلا پلو) به یک غذای کامل تبدیل شود. کلسیم و پتاسیم موجود در باقلا میتواند از بروز پوکی استخوان جلوگیری نموده و به کنترل فشارخون بالا کمک میکند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0