به گزارش به وقت مطالبه از تبریز، محمدباقر بیپروا صبح امروز در جشنواره گوجه سبز سردرود با اشاره به وضعیت باغات گوجه استان آذربایجان شرقی اظهار کرد: سیب، انگور، زردآلو، بادام و گردو پنج محصول عمده باغبانی استان آذربایجان شرقی را تشکیل داده اند که کل سطح باغات هسته دار استان ۲۱درصد کل باغات می باشد و ۱۶ درصد آن گوجه سبز است.
وی با بیان اینکه گوجه سبز هرچند جزء محصولات عمده استان محسوب نمی شود ولی این استان با دارا بودن ۳ هزار و ۷۵۴ هکتار باغ گوجه و تولید ۱۷ هزار و ۶۷۰ تن محصول در سال، رتبه دوم کشوری را در تولید این محصول بعد از استان تهران به خود اختصاص داده است.
بیپروا با بیان اینکه بیشترین سطح کشت این میوه در آذربایجان شرقی مربوط به مراغه، مرند و تبریز است افزود: شهرستان مراغه با داشتن ۱۵۰۲ هکتار باغ گوجه و تولید ۷۲۲۸ تن محصول ، حائز رتبه اول استانی و شهرستانهای تبریز و مرند در رتبه های دوم و سوم تولید محصول گوجه استان قرار دارند.
سرپرست مدیریت جهادکشاورزی شهرستان تبریز نیز در این مراسم طی سخنانی اظهار داشت: میزان سطح کشت گوجه سبز در شهرستان تبریز ۲۲۰ هکتار است که در مجموع ۲ هزار تن بصورت سالانه تولید می شود.
ابراهیم فرقانی افزود: بیشترین میزان تولید گوجه سبز در شهر سردرود است که شامل ۹۰ هکتار سطح کشت می باشد و از این میزان ۸۰۰ تن سالانه تولید این محصول در شهر سردرود است.
وی اضافه کرد: سردرود بزرگترین مرکز تولید گوجه سبز در شهرستان تبریز است و ۴۰ درصد گوجه سبز تولیدی در این شهرستان در منطقه سردرود تولید و به بازار عرضه می شود.
سرپرست مدیریت جهادکشاورزی شهرستان تبریز در ادامه سخنان خود تصریح کرد: خوشمزگی و کیفیت گوجه سبز سردرود موجب شده که این محصول بعنوان یک برند در بازار های استانی و ملی مطرح شود.
فرقانی تاکید کرد: امسال اولین جشنواره گوجه سبز سردرود را برگزار کردیم که امیدواریم طی سالهای آینده شاهد برگزاری این جشنواره بصورت استانی و ملی باشیم.
حضور فعال و پرشور باغداران و بیان خواسته های باغداران منطقه توسط نماینده باغداران از نقاط قوت این جشنواره بود و در پایان از باغدار نمونه شهرستان اقای اسحقی و کارشناسان فعال در برگزاری جشنواره تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام/
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0