کد خبر : 4519
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱ آبان ۱۴۰۱ - ۰:۳۱

برداشت 1100 تن محصول انجیر در استان آذربایجان شرقی

برداشت 1100 تن محصول انجیر در استان آذربایجان شرقی

به گزارش به وقت مطالبه تبریز، محمدباقر بی پروا امروز در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه انجیر میوه مناطق نیمه گرمسیری است، اظهار کرد: به همان اندازه که درخت انجیر به گرمای زیاد مقاوم است نسبت به سرما مخصوصاً در دوره جوانی حساس است. وی با بیان اینکه حدود ۰.۲  درصد از سطح باغات


به گزارش به وقت مطالبه تبریز، محمدباقر بی پروا امروز در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه انجیر میوه مناطق نیمه گرمسیری است، اظهار کرد: به همان اندازه که درخت انجیر به گرمای زیاد مقاوم است نسبت به سرما مخصوصاً در دوره جوانی حساس است.

وی با بیان اینکه حدود ۰.۲  درصد از سطح باغات انجیر کشور در استان آذربایجان شرقی واقع است گفت: سطح زیر کشت انجیر در استان ۱۳۵ هکتار می باشد که ۱۳۰ هکتار از این باغات بارور و ۵ هکتار نیز غیربارور است.

مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان با بیان اینکه باغات انجیر استان عمدتاً در سطح  شهرستانهای جلفا، خداآفرین، میانه، هوراند و مرند پراکنده است افزود: سطح باغات انجیر شهرستان جلفا ۱۰۶ هکتار است و قریب به ۸۰درصد از سطح باغات و ۸۵ درصد از محصول انجیر تولیدی استان مربوط به این شهرستان می باشد شهرستان‌های خداآفرین و میانه با ۸ هکتار سطح زیر کشت، حائز رتبه های بعدی  هستند.

وی ادامه داد: عمده ارقام انجیر استان  را ارقام بنفشه، آق بی دانه ( سفید بی دانه)، سیاه و سفید تشکیل داده است.

بی پروا با بیان اینکه میزان محصول انجیر تولیدی سالانه استان ۱۱۰۰  تن می باشد گفت: محصول انجیر به صورت خشک، تازه خوری، شربت انجیر، مربا، مارمالاد، کمپوت و پوره، قابل مصرف است.

انتهای پیام/ع




این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.